Kapustnica
Každý kraj, iný mrav. Tak je to aj s vianočnou kapustnicou. Kapustnicu môžete uvariť aj deň vopred, odstáta kapustnica chutí fantasticky. Nezabudnite použiť kvalitné suroviny, chuť ovplyvnia najmä klobásky. Najdôležitejšie je, aby ste ju varili s láskou. Inak na nej nemáte čo pokaziť.Neprehliadnite aj:
- » Jucha s papcunom - mrvenicou
- » Kapustnica s mäsom
- » Kapustnica s údeným mäsom
- » Kapustnica s údeným TOFU
- » Kapustnica so šošovicou
- » Kapustnica so šošovicou, hubami a klobásou
- » Maďarská kapustnica
- » Sviatočná kapustnica
- » Vianočná kapustnica
- » Vianočná kapustnica po Oravsky
Sponzorované odkazy
Najviac...
100 dní, 3 hodín a 2 minút