Kokosovo-mandľové bonbóny
Suroviny (cca 40ks)210 g práškového cukru
110 g strúhaného kokosu
jemne nasekané mandle
175 ml sladeného kondenzovaného mlieka (Salko)
Poleva
200 g čokolády
20 g stuženého tuku
Postup
Všetky prísady dobre premiešajte rukami a hneď vytvarujte guľky. Najlepšie bude, ak ich poukladáte na plech vystlaný papierom na pečenie a necháte ich asi 1 hodinku vychladnúť. Studené guľky obaľte v čokoládovej poleve a ozdobte mandľou alebo posypte kokosom.
Poleva: čokoládu zohrejte vo vodnom kúpeli spolu s tukom a miešajte, kým nevznikne hladká poleva. Dajte si pozor na teplotu, aby voda nevrela.
Sponzorované odkazy
Najviac...
100 dní, 2 hodín a 52 minút