Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

22.12 - Bok po boku (Forever & Ever ) - Mt 1, 18 - 24

22.12 - Bok po boku (Forever & Ever )  - Mt 1, 18 - 24
Ježiš, Ježíš, Jesus, Isus, Joshua, Gesù... ale i Kristus, Mesiáš, Rabbi a Emanuel. Napriek rôznym osloveniam, stále je to ten istý Boh, ktorý je s nami.

Možno to teraz cítime trochu viac, keďže sa všade hovorí o Vianociach. A možno práve naopak. Pri všetkom tom strese, nakupovaní, upratovaní a pečení si nestíhame uvedomovať, že aj v tomto čase zhonu a príprav na Jeho narodenie Ježiš kráča popri nás.

Plug and pray:
Pane, Izaiáš povedal, že sa narodí Emanuel, čo v preklade znamená Boh s nami. Ty si nám prisľúbil svojho Syna, aby tu bol s nami, aby sme ho spoznali, aby sme sa ním inšpirovali, aby sme ho mohli nasledovať a aby nás vykúpil. Pomôž nám pripraviť sa na Jeho príchod. Aby sme Vianoce nevnímali iba cez upratovanie, kopy jedla a darčekov, ale predovšetkým, aby sme cítili Jeho prítomnosť a podľa toho sa správali k tým, ktorých máme okolo seba.

V akcii:
Napíšem si dnes na ruku nejakú špeciálnu značku, napr. F&E (Forever&Ever), aby som nezabudol, že je dnes nedeľa a že sa chcem špeciálne sústrediť na to, že Boh je so mnou – navždy a naveky!

Bonus:

Boh je naozaj s nami... Pri všetko, čo robíme. Všade, kde sme. Pozri si tento klip:




Zdroj: Projekt Vianoce