Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

08.12. - Ona pracuje NON-STOP - Lk 1, 26-38

08.12. - Ona pracuje NON-STOP - Lk 1, 26-38
Uzdravenie ochrnutého? V pohode. Utíšenie strašnej búrky? Môže byť. Vzkriesiť mŕtveho? Aj to sa dá! Ale čo tak, narodiť sa bez hriechu a počať bábätko z Ducha Svätého? Bohu ani toto nie je nemožné!

Boh má nekonečnú fantáziu. Obrovskú silu a neohraničenú tvorivosť. No v prvom rade ohromujúcu lásku. Dal nám tú najlepšiu a najchápavejšiu Matku, akú nám len mohol dať. Panna Mária nám pomáha v núdzi. Vyprosuje milosti a čo je najdôležitejšie – priťahuje nás k Bohu. Je jej najväčším snom, aby sme sa raz všetci stretli v nebi. Preto má stále „pracovnú dobu“ a počúva naše prosby, aby nám mohla pomôcť. Nebojme sa teda zveriť jej do rúk aj tie najnemožnejšie veci. Veď Bohu nič nie je nemožné. A Mária prosí za nás priamo u Boha.

Plug and pray:
Pane, prosíme ťa, na príhovor svojej Matky, Panny Márie, pomáhaj nám v ťažkostiach nášho života nezabúdať na to, že Ty si neustále s nami a že nám vždy chceš len to najlepšie. Nauč nás prosiť. Lebo kto prosí, dostane. A kto klope, tomu otvoria.

V akcii:
Popracujem dnes na mojom vzťahu k Panne Márii a pomodlím sa aspoň jeden desiatok sv. ruženca (prípadne aj celý) – veď vždy je za čo prosiť

Zdroj: Laura, združenie mladých a Domka, združenie saleziánskej mládeže