Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianoce 2011 vo Zvolene - rozhovor s primátorom M. Kuseinom

Vianoce 2011 vo Zvolene - rozhovor s primátorom M. Kuseinom
Aké predvianočné podujatia ste pripravili tento rok pre svojich obyvateľov?
Mikuláš a tradičné vianočné trhy na Námestí SNP v dňoch 9. – 10.12. 2011

9.12.2011 od 15.00 hod.
Mikuláš na námestí – podujatie s Mikulášom, čertom a anjelom na námestí s odmeňovaním detí, počas celého večera zdobenie vianočného stromčeka a zbierka hračiek pre deti zo sociálne slabšieho prostredia.
16.00 hod. – hraná rozprávka – „Kto si čo navarí, to si aj zje“
17.15 hod. – koncert zvolenskej kapely - NO 5

A čo Silvester? Bude aj ohňostroj?
Silvestrovský program na námestí SNP:

22.00 hod. – vystúpenie PAPAJAM - dvojčlenná slovenská hudobná formácia zameraná na tvorbu aktuálnej tanečnej hudby. Na tejto scéne pôsobí už 6 rok. V júli 2011 vydali Maxi CD WELCOME SUMMER v českom vydavateľstve GLOBAL MUSIC. Skladba vznikla ako hymna pre festival Europa2 WELCOME SUMMER.

23.00 hod. – Karaoke na námestí pre všetkých
24.00 hod. – Ohňostroj
01.15 hod. – Diskotéka na námestí pre všetkých

 
zvolen1-210 zvolen2-210
foto: P. Albert

Osobná otázka, pán primátor, ako si spomínate na Vianoce z detstva?
Detstvo a Vianoce sú v mojich spomienkach spojené s nezabudnuteľným detským šantením. Niekedy zimy ešte boli plné snehu, znamenalo to sánkovanie, guľovačky, stavanie snehuliakov, korčuľovanie na rybníku kým nám nos neodmrzol. No a potom doma tradičná mamina kapustnica, ryba a vždy sa našiel nejaký ten malý darček.

Ako vnímate Vianoce vy osobne a ako ich najradšej trávite?
Práca primátora je prácou náročnou a počas roka pohltí celého človeka, voľného času je málo. Preto Vianoce venujem svojej rodine. Pre mňa sú Vianoce tradičné, rodinné sviatky, spojené s vôňou medovníkov, tradičnými rozprávkami a pokojom. Mám rád zimné športy, takže oddychujeme aj aktívne na lyžiach na horách, či korčuliach na našej mobilnej ľadovej ploche vo Zvolene, kde je vstup bezplatný a všetkých týmto srdečne pozývam.
Vianoce sú krásne obdobie pokoja a radosti, ktoré si nedám pokaziť stresom a zhonom, nie je to iba o darčekoch, výzdobe a plných chladničkách, je to čas zastavenia, spolupatričnosti a tolerantnosti. Prajem všetkým návštevníkom vašich internetovských stránok krásne Vianoce, plné radosti, lásky a rodinného šťastia.

Ďakujeme Vám za rozhovor a želáme veľa ďalších úspechov.