Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Kapor s pomarančom

Suroviny:
4 porcie kapra, ocot, citrón, soľ, čierne korenie, drvená rasca, pomaranč, maslo, 3 dl šľahačky, chren, sekané mandle

Postup:
Porcie kapra omyjeme v octovej vode, pokvapkáme citrónom, osolíme a posypeme korením a rascou. Každú porciu na chrbte 2x narežeme a do rezu vložíme mesiačik pomaranča a necháme asi hodinu uležať, potom na horúcom masle rýchle opečieme. Potom zakryjeme a prepekáme ešte asi 10 minút. Kapra vyberieme, necháme odkvapkať a vychladnúť. Ušľaháme šľahačku a pridáme do nej jemne nastrúhaný chren.
Porcie naukladáme na tanieriky a ozdobíme šľahačkou.


Sponzorované odkazy