Kapor s mandľami
Suroviny:100 g kapra, soľ, 80 g oleja, 30 g masla, 40 g mandlí, citrónová šťava
Postup:
Očisteného, rozpolteného a z kože stiahnutého kapra narežeme na porcie, osolíme a necháme chvíľu postáť, aby soľ vnikla do mäsa. Potom ho na oleji opečieme do ružova. Po opečení olej zalejeme, pridáme maslo a opečeného kapra chvíľu v masle opekáme. Hotové porcie kapra podávame tak, že na tanier dáme kapra, posypeme obielenými, posekanými a opraženými mandľami, pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme maslom z výpeku. Ako prílohu podávame zemiakový šalát s majonézou.
Sponzorované odkazy
Najviac...
303 dní, 18 hodín a 30 minút
...a čo si myslíte Vy?
Ako ste na tom s koledami? | |
Rád koledy počúvam aj spievam | |
![]() |
49% |
Rád koledy počúvam, ale nespievam | |
![]() |
20% |
Uprednostňujem moderné vianočné piesne | |
![]() |
18% |
Vianočnú hudbu nepočúvam vôbec | |
![]() |
13% |
Počet hlasujúcich: 964 |