Filé po seversky
Suroviny:600 g mrazeného rybacieho filé, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, 20 masla, 2 dl bieleho vína, chren, kôpor, 2 vajcia uvarené natvrdo
Postup:
Rybacie filé necháme čiastočne rozmraziť, rozdelíme ho na porcie, osolíme, obalíme v múke a po oboch stranách opečieme na rozpálenom masle. Opečené filé zelejeme vínom a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme v horúcej rúre. Upečené porcie, polejeme vlastnou šťavou, posypeme postrúhaným chrenom, nadrobno posekaným kôprom a ozdobíme na mesiačiky pokrájanými natvrdo uvarenými vajcami.
Podávame s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou.
Sponzorované odkazy
Najviac...
202 dní, 3 hodín a 10 minút