Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné príbehy na prečítanie


Vianočný anjel Amélia
- Pred mnohými rokmi sa na nebi objavil vianočný anjel menom Amélia. Jej poslaním bolo prinášať svetlo radosti a lásky. V jeden sychravý studený večer Amélia zistila, že na Zemi je človek, ktorý stráca vieru vo vianočný zázrak. Bol to starý osamotený muž menom Ján. Od života už nič nečakal, prestal veriť vo svoje sny, v dobro, v Boha. čítať viac »
Veverička a Vianoce
- Na kraji lesa žila malá veverička Anička. Keď sa blížili Vianoce, Anička mala len jedno želanie - vidieť svojich priateľov šťastných. Rozhodla sa preto, že im pripraví najkrajší darček. čítať viac »
Vianočný sen
- Malý ľadový medveď Lulu žil za polárnym kruhom. Na Štedrý večer bol Lulu plný očakávaní a pýta sa mamičky: "Mami, bol som tento rok dobrý?" čítať viac »
Viančná jedlička
- Kde bolo tam bolo, v lese rástla malá jedlička. Chcela vyrásť a stať sa vianočným stromčekom, aby mohla žiť medzi ľuďmi. Ostatné stromy, ktoré boli staršie a vedeli viac o živote s ľuďmi jej povedali, že to nie je dobrý nápad. Ale malá jedlička ich nepočúvala. čítať viac »
Legenda o vianočnom stromčeku
- Bola studená zimná noc. V domčeku pri pri ohni sedeli dve malé deti. Zrazu niekto nesmelo zaklopal na dvere. čítať viac »
O Babuške
- Bola noc, keď sa v Betleheme narodil malý Ježiško. V krajine ďaleko od Bethelema vo svojom útulnom domčeku pri teplom ohni sedela stará žena menom Babuška. Vonku bola snehová metelica, vietor kvílil komínom a o to viac sa Babuška tešila, že sedí v teplúčkej chalupe. čítať viac »

Sponzorované odkazy