Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné trhy sú už aj pri Blumentáli



05.12.2019 (14:00)

Na námestí Mateja Korvína pri Blumentáli potrvajú vianočné trhy do 20. decembra.

V hlavnom meste SR tento týždeň pribudla ďalšia lokalita, kde sa Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta môžu stretnúť v predvianočnom období. Vianočné trhy na námestí Mateja Korvína pri Blumentáli potrvajú do 20. decembra. Informovala o tom PR manažérka podujatia Karatína Ragáčová v tlačovej správe. "Vianočné trhy budú pre návštevníkov pripravené každú stredu, štvrtok a piatok počas adventného obdobia," uviedol Michal Hájek z oddelenia marketingu a PR spoločnosti Corwin.

Vianočné trhy na námestí Mateja Korvína budú sprevádzať koncerty, vystúpi napríklad skupina Ludo Kuruc Band, spevácke duo Ricco & Claudia. Program majú pripravený aj pre detských návštevníkov v ianočného trhu.

K vianočným trhom na Hlavnom námestí, Hviezdoslavovom námestí, ružinovskom Dulovom námestí či iných miestach v Bratislave budúci týždeň počas striebornej nedele 15. decembra pribudne aj Dobrý trh v Starej tržnici a jej okolí. Ten chcú rozšíriť aj na Klobučnícku ulicu a prepojiť tak Dobrý trh s Vianočným Hlavným trhom.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos
4. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml

Sponzorované odkazy