Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné trhy sú už aj pri Blumentáli



05.12.2019 (14:00)

Na námestí Mateja Korvína pri Blumentáli potrvajú vianočné trhy do 20. decembra.

V hlavnom meste SR tento týždeň pribudla ďalšia lokalita, kde sa Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta môžu stretnúť v predvianočnom období. Vianočné trhy na námestí Mateja Korvína pri Blumentáli potrvajú do 20. decembra. Informovala o tom PR manažérka podujatia Karatína Ragáčová v tlačovej správe. "Vianočné trhy budú pre návštevníkov pripravené každú stredu, štvrtok a piatok počas adventného obdobia," uviedol Michal Hájek z oddelenia marketingu a PR spoločnosti Corwin.

Vianočné trhy na námestí Mateja Korvína budú sprevádzať koncerty, vystúpi napríklad skupina Ludo Kuruc Band, spevácke duo Ricco & Claudia. Program majú pripravený aj pre detských návštevníkov v ianočného trhu.

K vianočným trhom na Hlavnom námestí, Hviezdoslavovom námestí, ružinovskom Dulovom námestí či iných miestach v Bratislave budúci týždeň počas striebornej nedele 15. decembra pribudne aj Dobrý trh v Starej tržnici a jej okolí. Ten chcú rozšíriť aj na Klobučnícku ulicu a prepojiť tak Dobrý trh s Vianočným Hlavným trhom.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
2. TIP na darček
FitStream PRO mixér
3. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
4. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos

Sponzorované odkazy