Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

V novej komédii ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK zažiari hviezdne herecké obsadenie



02.12.2019 (11:50)

Už vo štvrtok 5. decembra príde do slovenských kín romantická komédia ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK s výnimočným hereckým obsadením, nakrútená v očarujúcom zimnom prostredí Vysokých Tatier.

Diváčky a diváci sa môžu tešiť na Táňu Pauhofovú, Antóniu Liškovú, Zuzanu Norisovú a Gabrielu Marcinkovú, ktoré stvárnia štvoricu dlhoročných kamarátok. Tie sa stretávajú na hoteli vo Vysokých Tatrách, aby tam spoločne strávili Silvester. Každá z nich je v inej fáze partnerského vzťahu. Hana (Táňa Pauhofová) je nešťastná po rozchode s neverným partnerom. Rozvedená Marcela (Antónia Lišková) žije v trojgeneračnej ženskej domácnosti so svojou matkou a pubertálnou dcérou. Na horách stretáva svojho bývalého manžela s mladou priateľkou, ktorá bude zdrojom mnohých komických situácií. Tehotná Veronika (Gabriela Marcinková) je manželkou riaditeľa hotela, snažiaceho sa pred ňou zamlčať paniku z blížiaceho sa narodenia dieťaťa. A Barbi (Zuzana Norisová) žije v šťastnej rodine s manželom a sedemročnou dcérou, ktorá je už vo svojom veku z celej trojice najdospelejšia. A spoločne s radosťami i trápeniami štvorice ožije aj príbeh dávneho vzťahu Marcelinej mamy Eleny (Emília Vášáryová), ktorej láska sa po rokoch života v zahraničí vracia domov.



Okrem známych herečiek sa môžu návštevníčky a návštevníci kín tešiť aj na ich mužských partnerov – Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra, Mareka Majeského, Jakuba Prachařa, Jiřího Bartošku a množstvo ďalších talentovaných slovenských i českých hercov a herečiek.

,,Náš film je poctou starým československým filmom, ktoré dokázali pobaviť celé generácie nielen v čase svojho vzniku, ale aj niekoľko desaťročí po ňom, ale zároveň chceme ponúknuť divákom modernú, absolútne súčasnú verziu tohto žánru,“ odhaľuje scenáristka a producentka Adriana Kronerová dôvod, pre ktorý s režisérom, svojím synom Jakubom Kronerom, nakrútili práve vianočnú komédiu. Vianoce sú časom, kedy sa radi vraciame k tradíciám a k tejto filmovej tradícii sa vrátiť rozhodne oplatí!


Zdroj: Continental film, Foto: Continental film

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
3. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
4. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style

Sponzorované odkazy