Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Týmto vianočným darčekom určite potešíte svojich priateľov



Autor: redakcia
25.11.2019 (10:50)

Neviete aký vianočný darček poteší vašich kamarátov? Poradíme tipy, ktoré určite nesklamú.
 
Zdravý životný štýl je trendy. Skúste vsadiť na túto kartu, veď zdravie je to najcennejšie čo máme a zaslúži si pozornosť.

Smoothie maker


Nie je to drahá záležitosť, lacnejšie modely dostať už od 20 eur. V ponuke sú smoothie mixéry v rôznych dizajnoch i farbách. Čerstvá ovocná šťava dodá v zime vitamíny a v lete zas prijemne osvieži. Smoothie maker je ideálny na experimentovanie s rôznymi chuťami.

smoothie maker

(foto: domoss.sk)

Darčekový kôš


Ostávame pri zdravom životnom štýle. Skúste v obchodíku so zdravou výživou kúpiť pár potravín, ktoré stoja za ochutnanie. Napríklad nátierku z červenej šošovice, rakytníkovú nátierku, chia semienka, pesto z medvedieho cesnaku, pohánkové krekry, či horkú fair trade čokoládu. Zdravé potraviny zabaľte do jedného balíčka, napríklad aj štýlovo do škatule od topánok. Trendom je totiž nielen zdravá výživa, ale aj „zero waste“ bezodpadový životný štýl.

darcekovy kos

(foto: bottles.sk)

Aroma difuzér

Potešte priateľov aróma difuzérom. Vyrábajú sa v rôznych dizajnoch a určite vyčaria v domácnosti prijemnú atmosféru, nielen vôňou, ale aj svetlom. Nezabudnite dokúpiť vonný olej.

Aroma difuzér



(foto: Amazon.co.uk)

Spoločná večera


Ak máte k priateľom veľmi blízky vzťah, no málo času, ktorý s nimi trávite, darujte im darčekovú poukážku na spoločnú večeru, ktorú pripravíte u vás doma. Môžete zvoliť aj tematický večer, napríklad pripraviť ázijské jedlo, či stredozemnú kuchyňu.

Spoločná večera

(foto: Burst.shopify.com, Sarah Pflug)

Escape room


Zo zážitkových darčekov ešte odporúčame Únikovú izbu. Pre tých, ktorí v nej ešte nikdy neboli vysvetlíme, že sa jedná o skupinovú zábavu pre 2-4 ľudí. Ich úlohou je v limitovanom čase (60-70 minút) rozlúštiť všetky indície a uniknúť zo zamknutej miestnosti.

Escape room

(foto: therooms.eu)


Foto: Matthew Henry, Burst.shopify.com

1. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman
4. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní

Sponzorované odkazy