Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Najkrajší vianočný darček pre mamu



Autor: redakcia
07.11.2019 (09:35)

Zisťovali sme medzi našimi fanúšikmi na facebooku, aký vianočný darček pre mamu považujú za ten najkrajší. Mysleli sme si, že najviac budú rezonovať hmotné dary, ako nový mixér, kozmetika, či oblečenie. No mýlili sme sa. Toto sú horúce tipy na rok 2019.

Milo nás prekvapil fakt, že ľudia uprednostňujú nehmotné pred hmotnými darčekmi. Najviac rezonovala odpoveď: "byť spolu s mamou, aby nebola na Vianoce sama."

Oľga J.: Moja mama je sama (vdova) a ja som sa vydala na opačný koniec republiky. Mám ešte 2 súrodencov a na Vianoce ju nikdy nenecháme samú. Stále sa striedame a myslím si, že to je pre ňu viac ako hocijaký hmotný dar.

Janka P.: Že môžme aj napriek tomu, že deti majú vlastný život, stráviť sviatky spolu, že sa vždy na seba tešíme.

Lenka M.: Pre moju mamu by bol ten najkrajší darček, keby mohla byť medzi nami a vidieť ako vyrastajú vnúčatá. Bohužiaľ, nás opustila práve na Vianoce z 24. na 25. decembra. Tieto Vianoce to už bude smutných 6 rokov.

Ak je pre vás dôležitý práve citový vzťah, zvoľte zážitkový darček, ktorý si môžete vychutnať s mamičkou. Napríklad lístok na koncert, či do divadla.

listok

(zdroj: ticketportal.sk)
Alebo jej doprajte individuálny zážitok a darujte jej darčekový poukaz na masáž, kozmetiku, či pedikúru, ktorú si už roky nedopriala.

Ak od seba bývate ďaleko a vidíte sa zriedka, stavte na netradičný osobný darček v podobe veľkej rodinnej fotografie, či rodinnej fotoknihy.

kalendar



Samozrejme, nič nepokazíte ani hmotným darčekom. Dôležité je, že darček vyberiete z LÁSKY. Pár tipov na vianočnú sezónu 2019 nájdete aj tu:

Foto: redakcia

1. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
2. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos

Sponzorované odkazy