Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Najkrajšie vianočné darčeky pre otca



Autor: redakcia
04.11.2019 (12:00)

V dnešnej dobe blahobytu je niekedy ťažké vybrať darček, ktorý naozaj poteší. Inšpirovali sme sa trendmi 2019 a prinášame vám náš rebríček top darčekov pre otca.

V prvom rade si uvedomte, že darček nekupujete pre seba. Vyberajte podľa záľub, či životného štýlu. Sú darčeky, ktoré sa považujú za "neoriginálne", ako napríklad pyžamo, či ponožky. No, s týmto by sme až tak nesúhlasili, lebo luxusné pyžamo, či trendové alebo funkčné športové ponožky, by vyčarili radostný úsmev nejednému mužovi. Určite nič nepokazíte niečím chutným na pitie či jedenie.

Elektrický gril


Ak sa váš otec rád motá v kuchyni a pripravuje rôzne delikatesy, určite ho potešíte elektrickým grilom. Nemusíte mať ani záhradu, či veľkú terasu, aby ste si mohli vychutnať grilované mäsko po celý rok.

gril
www.gril.cz


Vstupenka na športové alebo kultúrne podujatie


Ak je otec športový fanúšik, určite ho potešíte lístkom na futbalový, hokejový, či tenisový zápas. V ponuke sú nielen lístky na zápasy na Slovensku, ale vyraziť môžete aj do zahraničia - Talianska, Anglicka, Rakúska... www.futbaltour.sk

vstupenka

Ak obľubuje divadlo, hudbu, zvoľte vstupenku na koncert či divadelné predstavenie. Výhodou je, že sa dajú kúpiť online aj na niekoľko mesiacov dopredu. https://www.ticketportal.sk/

Čítačka Kindle


Ak otec rád číta, potešte ho elektronickou čítačkou. Nové modely čítačiek sú čím ďalej tým dokonalejšie, dajú sa použiť vnútri i vonku, cez deň i v noci, majú veľkú pamäť (zmestí sa do nich veľa kníh). K dispozícii je aj vodoodolná čítačka, ktorú si môže otec zobrať do vane, k bazénu či na pláž. Nezabudnite kúpiť aj e-knihu, nech si ju môže rovno vyskúšať.

citacka

amazon.de

Kamera do auta


Milovníka áut prekvapíte kamerou do auta. Kamera nielenže sníma čo sa deje na ceste, ale má zopár chytrých funkcií navyše. Upozorní šoféra na radar a taktiež na to, že vybočil z jazdného pruhu. Kamera má aj nočné videnie a zabudované GPS. V prípade nehody sa viete spoľahnúť na video, ktoré slúži ako dôkazový materiál.

kamera

www.czc.cz

Smart watch (chytré hodinky)


Keďže smart veci sa stávajú bežnou súčasťou nášho života, je dobré, keď sa s nimi budú zoznamovať aj skôr narodení. Využívanie smart vecí ich totiž motivuje k tomu, aby kráčali s dobou. Veď to vidíme aj dnes, starší ľudia, ktorí sa nenaučili používať počítač a internet, sú v podstate odrezaní od sveta. Aj jednoduchá vec, ako nájsť stavebnú firmu na rekonštrukciu bytového jadra, môže byť pre nich problém.

hodinky

www.smartings.cz

Darčekový koš


Už aj na Slovensku je výrobca originálnych darčekov pre mužov. Tie pravé delikatesy a pár užitočných vecičiek sú elegantne zabalené do plechového kanistru.

darcekovy kos
thejerrycanbar.sk

Štýlový kus oblečenia


Čo tak originálny kúsok oblečenia? Napríklad sveter, ktorý zahreje počas chladných zimných dní. A ešte k tomu aj dobre vyzerá :).

oblecenie

www.budchlap.sk
Foto: redakcia

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold
3. TIP na darček
FitStream PRO mixér
4. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml

Sponzorované odkazy