Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné prádzniny 2019



Autor: redakcia
23.09.2019 (13:45)

Vieme kedy budú vianočné prázdniny tento rok! Deti ostanú doma až 18 dní.

Deti pôjdu do školy posledný krát v piatok 20. decembra 2019. Vianočné prázdniny začínajú v pondelok 23. decembra 2019 a skončia v utorok 7. januára 2020. Školské vyučovanie sa začne 8. januára 2020 (streda).
Aby sa deti doma nenudili, ponúkame vám zopár tipov na vianočné aktivity.

Vianočné prázdniny sú aj vhodným časom vyraziť na lyže, či navštíviť zaujímavé miesta, na ktoré ste doteraz nemali čas. Skúste napríklad:

FUTURA - prírodovedné centrum zážitkov. Nachádza sa iba pár kilometrov za hranicami v maďarskom meste Mosonmagyarovar z Bratislavy je to naozaj na skok. Centrum ponúka veľa interaktívnych aktivít, zabavia sa aj menšie aj väčšie deti. Kľudne si na návštevu vyhraďte aj niekoľko hodín. V tom istom meste sú aj termálne kúpele, ktoré taktiež stoja za návštevu.

vianoce 3

Ak máte chuť na dlhší výlet, navštívte tropikárium v Budapešti. Deti budú mať nezabudnuteľné zážitky.

vianoce 1

Bojnický zámok - tradičné sviatočné prehliadky sa budú konať od 06. 12. 2019 do 04.1.2020. Popri návšteve zámku navštívte aj kúpeľný park v Bojniciach.

vianoce 2

Fun Park v Košiciach - obrovské vnútorné ihrisko pre deti od 3 do 12 rokov. Nájdete tu dve mega tramplíny s molitanovými kockami, veľkú dvojšmýkľavkú s guličkovým bazénom, špirálovitý tobogán, spider vežu, a ďalšie. Deti do 3 rokov sa môžu zabaviť s lego kockami, na hojdačke, či v guličkovom bazéne so šmykľavkami.

Väčšie deti môže potešiť hodinkou strávenou v escape room. Na svoje si prídu všetci, ktorým to myslí a majú radi záhady. Pozn. redakcie. Pozor, je to návykové :)

Toto je len pár miest, ktoré sme spomenuli. Vo vašom bližšom či vzdialenejšom okolí ich nájdete určite oveľa viac. Zážitky a čas strávený s rodinou majú pre deti veľký význam. Väčší ako materiálne darčeky.


Foto: redakcia

1. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
2. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
3. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
4. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos

Sponzorované odkazy