Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianoce 2019



Autor: redakcia
11.09.2019 (16:00)

Priatelia, do Vianoc ostáva ešte dosť času, no my žijeme Vianocami už teraz. Aj tento rok máme pre vás pripravené nové vianočné trendy a vychytávky, inšpirácie na vianočné darčeky, kúlové vianočné SMS-ky či recepty, ktoré stoja za vyskúšanie.

Vianoce patria u nás medzi najkrajšie sviatky v roku. Aj keď máme ešte dosť času, kým vypukne vianočný ošiaľ, s prvými vianočnými letákmi, vianočnou výzdobou či vianočným tovarom na pultoch im začneme venovať čoraz väčšiu pozornosť.

K symbolom Vianoc nielen na Slovensku, ale aj vo svete patrí vyzdobený vianočný stromček a pod ním vianočné darčeky pre blízkych. Hovorí sa, že DARČEKY nie sú všetko, no Vianoce bez nich si nevieme predstaviť. Na Vianoce.sk sme preto aj tento rok pre vás pripravili prehľad zaujímavých noviniek, rovnako ako klasiku, ktorá by vás mohla inšpirovať práve pri nákupoch vianočných darčekov, veď kupovať na poslednú chvíľu sa nie vždy oplatí...

Jedlo podávané počas Vianoc má rovnako svoju symboliku a tradíciu. Na slovenských štedrovečerných stoloch nikdy nechýbala ryba, v akejkoľvek podobe a zemiakový šalát. Výnimkou nie je ani kapustnica. Ponúkame vám preto zopár tipov, ako pripraviť slávnostnú večeru, aby ste si na nej pochutnali bez toho, aby utrpel váš žalúdok.

02  
Podobne je to aj s vianočnými koláčikmi. Tradície sa často krát bijú so zdravou výživou. V tomto súboji môžu zvíťaziť obidvaja. Aj vianočné koláče môžu byť zdravé.

Vianočný TIP: Vieme ako upiecť mäkké medovníky


Nezabúdame ani na duchovnú stránku a pravú podstatu Vianoc. Na Vianoce.sk nájdete odpovede na všetky zvedavé otázky. Aké sú vianočné symboly a čo znamenajú, kto nosí darčeky, ako vznikla tradícia vianočného stromčeka, aké sú zvyky na sv. Ondreja a Luciu, kto to bol svätý Mikuláš, čo je to advent...

Predvianočné obdobie i príchod nového kalendárneho roku sa už tradične spája s posielaním prianí a pozdravov. Ak chcete potešiť svojich blízkych, nezabudnite sa inšpirovať našimi vianočnými a novoročnými SMS-kami či vtipnými vianočnými prianiami.

Mysleli sme aj na deti. Pripravili sme sadu pracovných listov s vianočnou tématikou, list Ježiškovi a tipy na hry, ktorými im spríjemnite vianočné chvíle.

„Lajknite“ si nás a sledujte najväčší vianočný portál Vianoce.sk aj na Facebooku. Denne vám budeme prinášať krásne vianočné inšpirácie a chýbať nebudú ani obľúbené vianočné súťaže.


Redakcia Vianoce.sk vám praje krásny predvianočný čas!


Aby ste si ho vedeli príjemne vyplniť, vypočujte si najznámejšie vianočné pesničky a koledy, alebo sa vyberte na vianočné trhy, ktoré budú aj tento rok pestré.

VT3-Bratislava-2012


Foto: redakcia

1. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos
2. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
3. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
4. TIP na darček
FitStream PRO mixér

Sponzorované odkazy