Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Potešili deti z rodín v núdzi, rozdali stopäťdesiat vianočných balíčkov



18.12.2018 (13:00)

Pre deti sme pripravili balíčky, v ktorých si mohli nájsť hygienické a školské potreby, sladkosti, hračky a oblečenie. Mesto v spolupráci s Apoštolskou cirkvou Slovenska sa takýmto spôsobom snaží zmierniť sociálnu situáciu týchto rodín a urobiť im radosť v čase Vianoc.

Mesto Poprad potešilo stopäťdesiat detí z rodín, ktoré sa ocitli v nepriaznivej sociálnej situácií a rozdalo im vianočné balíčky. Darčeky potešili deti z neúplných rodín, z rodín, ktorým boli deti zverené do náhradnej starostlivosti a rovnako rodín, ktoré sa nachádzajú v hmotnej núdzi. Užitočné balíčky im už po jedenástykrát pripravili v spolupráci s Apoštolskou cirkvou Slovenska.

„Pre deti sme pripravili balíčky, v ktorých si mohli nájsť hygienické a školské potreby, sladkosti, hračky a oblečenie. Mesto sa takýmto spôsobom snaží zmierniť sociálnu situáciu týchto rodín a urobiť im radosť v čase vianočných sviatkov, keďže iné darčeky si nie vždy môžu dovoliť,“ uviedla Petra Zavacká zo sociálneho odboru MsÚ v Poprade. „Ročne prinášame na Slovensko cez 20-tisíc darčekov, ktoré rozdeľujeme do viacerých organizácií. Ako dodal pastor Apoštolskej cirkvi v Poprade Ján Šefčík, vážia si túto spoluprácu s mestom. Sociálni pracovníci MsÚ v Poprade poskytujú rodinám pomoc počas celého roka – zabezpečujú im sociálne poradenstvo, opatrenia sociálno-právnej ochrany, organizujú letný tábor, poskytujú šatstvo, ktoré získava samospráva od občanov, v spolupráci so Slovenským Červeným krížom im poskytujú potravinovú pomoc z rôznych zbierok.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní

Sponzorované odkazy