Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Potešili deti z rodín v núdzi, rozdali stopäťdesiat vianočných balíčkov



18.12.2018 (13:00)

Pre deti sme pripravili balíčky, v ktorých si mohli nájsť hygienické a školské potreby, sladkosti, hračky a oblečenie. Mesto v spolupráci s Apoštolskou cirkvou Slovenska sa takýmto spôsobom snaží zmierniť sociálnu situáciu týchto rodín a urobiť im radosť v čase Vianoc.

Mesto Poprad potešilo stopäťdesiat detí z rodín, ktoré sa ocitli v nepriaznivej sociálnej situácií a rozdalo im vianočné balíčky. Darčeky potešili deti z neúplných rodín, z rodín, ktorým boli deti zverené do náhradnej starostlivosti a rovnako rodín, ktoré sa nachádzajú v hmotnej núdzi. Užitočné balíčky im už po jedenástykrát pripravili v spolupráci s Apoštolskou cirkvou Slovenska.

„Pre deti sme pripravili balíčky, v ktorých si mohli nájsť hygienické a školské potreby, sladkosti, hračky a oblečenie. Mesto sa takýmto spôsobom snaží zmierniť sociálnu situáciu týchto rodín a urobiť im radosť v čase vianočných sviatkov, keďže iné darčeky si nie vždy môžu dovoliť,“ uviedla Petra Zavacká zo sociálneho odboru MsÚ v Poprade. „Ročne prinášame na Slovensko cez 20-tisíc darčekov, ktoré rozdeľujeme do viacerých organizácií. Ako dodal pastor Apoštolskej cirkvi v Poprade Ján Šefčík, vážia si túto spoluprácu s mestom. Sociálni pracovníci MsÚ v Poprade poskytujú rodinám pomoc počas celého roka – zabezpečujú im sociálne poradenstvo, opatrenia sociálno-právnej ochrany, organizujú letný tábor, poskytujú šatstvo, ktoré získava samospráva od občanov, v spolupráci so Slovenským Červeným krížom im poskytujú potravinovú pomoc z rôznych zbierok.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman
3. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
4. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style

Sponzorované odkazy