Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Tvorivé vianočné retro dielne na Hrade



17.12.2018 (12:30)

Medzi sviatkami možno príjemne stráviť čas v sídelnej budove Slovenského národného múzea na Vajanského nábreží. 

Veselo a poučne môžu všetky deti stráviť predvianočnú sobotu na Bratislavskom hrade. Slovenské národné múzeum - Historické múzeum pozýva deti a aj ich rodičov v sobotu 22. decembra od 10:00 do 15:00 na Tvorivé vianočné retro dielne. Tvorivé dielne vtiahnu deti do nepoznaného sveta nedávnej minulosti a zažijú vianočnú atmosféru v duchu Československa. Vyrobia si drobné darčeky, ozdoby na stromček a zahrajú sa retro hry. Zaznejú rokmi overené vianočné šlágre z dobových gramofónov. Ako ďalej agentúru SITA informovala vedúca centra múzejnej komunikácie SNM Zuzana Vášáryová, v prípade záujmu je potrebná rezervácia na adrese: hradpodujatia@gmail.com. Deti do 12 rokov majú vstup zdarma a dospelý zaplatí štyri eurá.

Účastníci vianočných dielní môžu zároveň navštíviť výstavy SNM - Historického múzea Zlatý vek Peterhofu - Od Petra I. po Katarínu II., Martin Benka a Nebáť sa moderny! - 90. výročie Školy umeleckých remesiel v Bratislave. Otvorené sú aj historické výstavy Kelti z Bratislavy a Bratislavský hrad na grafikách, ako aj expozície v severných reprezentačných priestoroch Hradu a v Klenotnici.

Medzi sviatkami zas možno príjemne stráviť čas v sídelnej budove Slovenského národného múzea na Vajanského nábreží 2 v Bratislave. SNM - Prírodovedné múzeum pripravilo 27. a 28. decembra vianočné lektoráty zdarma. Sprievody výstavami sa medzi sviatkami uskutočnia o 10:00, 13:00 a 15:00. Vstup na ne je voľný a záujemcovia o účasť sa stretnú vo vestibule Prírodovedného múzea. Viac podrobností o programe národného múzea možno nájsť na jeho webstránke http://www.snm.sk.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
2. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
3. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
4. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky

Sponzorované odkazy