Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Tvorivé vianočné retro dielne na Hrade



17.12.2018 (12:30)

Medzi sviatkami možno príjemne stráviť čas v sídelnej budove Slovenského národného múzea na Vajanského nábreží. 

Veselo a poučne môžu všetky deti stráviť predvianočnú sobotu na Bratislavskom hrade. Slovenské národné múzeum - Historické múzeum pozýva deti a aj ich rodičov v sobotu 22. decembra od 10:00 do 15:00 na Tvorivé vianočné retro dielne. Tvorivé dielne vtiahnu deti do nepoznaného sveta nedávnej minulosti a zažijú vianočnú atmosféru v duchu Československa. Vyrobia si drobné darčeky, ozdoby na stromček a zahrajú sa retro hry. Zaznejú rokmi overené vianočné šlágre z dobových gramofónov. Ako ďalej agentúru SITA informovala vedúca centra múzejnej komunikácie SNM Zuzana Vášáryová, v prípade záujmu je potrebná rezervácia na adrese: hradpodujatia@gmail.com. Deti do 12 rokov majú vstup zdarma a dospelý zaplatí štyri eurá.

Účastníci vianočných dielní môžu zároveň navštíviť výstavy SNM - Historického múzea Zlatý vek Peterhofu - Od Petra I. po Katarínu II., Martin Benka a Nebáť sa moderny! - 90. výročie Školy umeleckých remesiel v Bratislave. Otvorené sú aj historické výstavy Kelti z Bratislavy a Bratislavský hrad na grafikách, ako aj expozície v severných reprezentačných priestoroch Hradu a v Klenotnici.

Medzi sviatkami zas možno príjemne stráviť čas v sídelnej budove Slovenského národného múzea na Vajanského nábreží 2 v Bratislave. SNM - Prírodovedné múzeum pripravilo 27. a 28. decembra vianočné lektoráty zdarma. Sprievody výstavami sa medzi sviatkami uskutočnia o 10:00, 13:00 a 15:00. Vstup na ne je voľný a záujemcovia o účasť sa stretnú vo vestibule Prírodovedného múzea. Viac podrobností o programe národného múzea možno nájsť na jeho webstránke http://www.snm.sk.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
FitStream PRO mixér

Sponzorované odkazy