Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Kammerhof ožije Štjavnyckým vjanočným jarmokom



06.12.2018 (12:00)

Návštevníci sa môžu tešiť na vône tradičných vianočných špecialít, originálne výrobky remeselníkov a bohatý kultúrny program.

Pečenie oblátok v historickej forme nad ohňom, liatie olova a ďalšiu zábavu sľubujú organizátori Štjavnyckého vjanočného jarmoku v Kammerhofe v Banskej Štiavnici v piatok 7. a v sobotu 8. decembra. Informácie o 15. ročníku vianočného podujatia na nádvorí a v expozícii múzea agentúre SITA poskytla vedúca odboru marketingu a environmentálnej výchovy Slovenského banského múzea (SBM) Petra Páchniková.

Návštevníci sa môžu tešiť na neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, vône tradičných vianočných špecialít, originálne výrobky remeselníkov a bohatý kultúrny program. V piatok 7. decembra o 10:30 v expozícii Kammerhof predstaví Bábkové divadlo na Rázcestí z Banskej Bystrice rozprávku "Dobrú chuť, vlk!". Na pódiu na nádvorí vianočnú atmosféru vytvoria koledníci z Katolíckej spojenej školy od 13:00, súbor Permoník, Detský zbor ZUŠ Banská Štiavnica s vystúpením pod názvom "Dobrá zvesť", Štiavnycký živý Betlehem. „Na záver vystúpi Folklórny súbor HRON zo Žiaru nad Hronom a špeciálny hosť Bukrétbanda so Slavom Palovičom,“ doplnila Páchniková.

V sobotu 8. decembra o 14:00 sa návštevníkom predstavia deti z MŠ Nezábudka so svojou "Zatúlanou vločkou" a na pódiu sa predvedie o 16:00 a 17:00 mužský spevácky súbor Sekera zo Žiaru nad Hronom. Bábkové divadlo na Rázcestí ponúkne "Dve rozprávky na brušku" o 15:00 v expozícii Kammerhofu.

Podujatie finančne podporilo Mesto Banská Štiavnica a Banskobystrický samosprávny kraj.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
FitStream PRO mixér
2. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy