Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Kammerhof ožije Štjavnyckým vjanočným jarmokom



06.12.2018 (12:00)

Návštevníci sa môžu tešiť na vône tradičných vianočných špecialít, originálne výrobky remeselníkov a bohatý kultúrny program.

Pečenie oblátok v historickej forme nad ohňom, liatie olova a ďalšiu zábavu sľubujú organizátori Štjavnyckého vjanočného jarmoku v Kammerhofe v Banskej Štiavnici v piatok 7. a v sobotu 8. decembra. Informácie o 15. ročníku vianočného podujatia na nádvorí a v expozícii múzea agentúre SITA poskytla vedúca odboru marketingu a environmentálnej výchovy Slovenského banského múzea (SBM) Petra Páchniková.

Návštevníci sa môžu tešiť na neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, vône tradičných vianočných špecialít, originálne výrobky remeselníkov a bohatý kultúrny program. V piatok 7. decembra o 10:30 v expozícii Kammerhof predstaví Bábkové divadlo na Rázcestí z Banskej Bystrice rozprávku "Dobrú chuť, vlk!". Na pódiu na nádvorí vianočnú atmosféru vytvoria koledníci z Katolíckej spojenej školy od 13:00, súbor Permoník, Detský zbor ZUŠ Banská Štiavnica s vystúpením pod názvom "Dobrá zvesť", Štiavnycký živý Betlehem. „Na záver vystúpi Folklórny súbor HRON zo Žiaru nad Hronom a špeciálny hosť Bukrétbanda so Slavom Palovičom,“ doplnila Páchniková.

V sobotu 8. decembra o 14:00 sa návštevníkom predstavia deti z MŠ Nezábudka so svojou "Zatúlanou vločkou" a na pódiu sa predvedie o 16:00 a 17:00 mužský spevácky súbor Sekera zo Žiaru nad Hronom. Bábkové divadlo na Rázcestí ponúkne "Dve rozprávky na brušku" o 15:00 v expozícii Kammerhofu.

Podujatie finančne podporilo Mesto Banská Štiavnica a Banskobystrický samosprávny kraj.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
4. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold

Sponzorované odkazy