Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Univerzita pripravuje benefičnú akciu Vianočné posolstvo



05.12.2018 (14:00)

Návštevníci podujatia môžu finančným príspevkom podporiť tvorivé činnosti v zariadeniach sociálnych služieb.

Benefičnú akciu s názvom Vianočné posolstvo - darovať a byť obdarovaný pripravuje Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre v spolupráci s Poradenským a servisným centrom UKF. V priestoroch univerzity na Triede Andreja Hlinku sa bude v pondelok 10. decembra od 9:00 do 13:00 prezentovať desať zariadení sociálnych služieb najmä z Nitrianskeho kraja. Výtvory ľudí so zdravotným hendikepom, detí i seniorov, ktorí v zariadení trávia jeseň svojho života, si možno nielen pozrieť, ale aj kúpiť. Drobným finančným príspevkom tak môžu návštevníci podujatia podporiť tvorivé činnosti v zariadeniach sociálnych služieb.

„Kúpou darčeka je jeho tvorca obdarovaný pozornosťou, uznaním a ocenením jeho práce. Podujatie má viacročnú tradíciu a inšpiruje ľudí k uvažovaniu o dobrovoľníckej činnosti a k aktívnemu zapojeniu sa do pomoci pre tých, ktorí našu pomoc potrebujú,“ uviedla Jana Krajčovičová z referátu rozvoja, informatizácie a marketingovej komunikácie univerzity. Ako dodala, podujatie je skvelou predvianočnou príležitosťou, ako posilniť ľudskú spolupatričnosť a dobročinnosť. Na akciu univerzita pozýva nielen akademickú obec, ale aj verejnosť.

Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva UKF v Nitre poskytuje vysokoškolské vzdelávanie v odboroch sociálnych a nelekárskych zdravotníckych vied. Jej cieľom je pripraviť odborníkov a odborníčky pre sféru sociálnych, poradenských, výchovných a zdravotných služieb.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
2. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky

Sponzorované odkazy