Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Univerzita pripravuje benefičnú akciu Vianočné posolstvo



05.12.2018 (14:00)

Návštevníci podujatia môžu finančným príspevkom podporiť tvorivé činnosti v zariadeniach sociálnych služieb.

Benefičnú akciu s názvom Vianočné posolstvo - darovať a byť obdarovaný pripravuje Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre v spolupráci s Poradenským a servisným centrom UKF. V priestoroch univerzity na Triede Andreja Hlinku sa bude v pondelok 10. decembra od 9:00 do 13:00 prezentovať desať zariadení sociálnych služieb najmä z Nitrianskeho kraja. Výtvory ľudí so zdravotným hendikepom, detí i seniorov, ktorí v zariadení trávia jeseň svojho života, si možno nielen pozrieť, ale aj kúpiť. Drobným finančným príspevkom tak môžu návštevníci podujatia podporiť tvorivé činnosti v zariadeniach sociálnych služieb.

„Kúpou darčeka je jeho tvorca obdarovaný pozornosťou, uznaním a ocenením jeho práce. Podujatie má viacročnú tradíciu a inšpiruje ľudí k uvažovaniu o dobrovoľníckej činnosti a k aktívnemu zapojeniu sa do pomoci pre tých, ktorí našu pomoc potrebujú,“ uviedla Jana Krajčovičová z referátu rozvoja, informatizácie a marketingovej komunikácie univerzity. Ako dodala, podujatie je skvelou predvianočnou príležitosťou, ako posilniť ľudskú spolupatričnosť a dobročinnosť. Na akciu univerzita pozýva nielen akademickú obec, ale aj verejnosť.

Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva UKF v Nitre poskytuje vysokoškolské vzdelávanie v odboroch sociálnych a nelekárskych zdravotníckych vied. Jej cieľom je pripraviť odborníkov a odborníčky pre sféru sociálnych, poradenských, výchovných a zdravotných služieb.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy