Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Urobte radosť darčekom pre zdravšie zuby



Autor: Nazuby.eu
05.12.2018 (09:00)

Čas smerom k Vianociam neuveriteľne letí. Niekto už má darčeky dávno nakúpené, niekto nakupovanie darčekov neznáša, a tak sa to snažia čo najdlhšie odďaľovať. Radosť môžete urobiť aj darčekom pre zdravšie zuby. Neviete čo vybrať? Tak čítajte ďalej.

Nikto nechce kupovať hlúposti, alebo nevhodným darčekom niekoho uraziť. A aj keď je trh plný zaujímavých vecí, tak vybrať medzi nimi je snáď čím ďalej ťažšie. Ak chcete byť originálny, tak urobte radosť pomocníkom pre zdravšie a krajšie zuby.

Originálny pomocník - elektrická kefka



1 elektricka kefka



Takmer všetky vekové kategórie môžete potešiť elektrickou kefkou. Ta totiž pri čistení zubov urobí väčšinu práce za vás a dokonca výsledky sú lepšie, než keby ste si čistili zuby manuálnou kefkou. Rozhodovať sa môžete podľa funkcií, niekomu stačí len základné čistenie a niekto radšej vyhľadáva na funkcie bohatšie modely. Najobľúbenejšími kefkami so základnými funkciami sú Philips Sonicare EasyClean a Oral-B PRO. Ak by ste hľadali niečo naopak s najväčším množstvom funkcií, potom je nájdete u kefiek Oral-B Genius a Philips Sonicare DiamondClean Smart. Problém nie je ani kúpiť balenie pre páry, kde v balení nájdete dve kefky za výhodnejšiu cenu, než keď budete kupovať dve kefky zvlášť.

2 elektrickakefka pre deti



Potešiť elektrickou kefkou môžete i deti. Až do 12 rokov by mali deti používať elektrické kefky určené špeciálne pre deti . Tie majú jemnejšie čistiace režimy a tiež sú farebne spracované tak, aby deti zaujali. U kefky Philips Sonicare For Kids dokonca môžete vybrať model, ktorý možno prepojiť s aplikáciou v smartfóne a ešte viac tak deti u čistenia zubov zabaviť.





Čo pre staršie ročníky?


3 ustna sprcha



Už vašich rodičov môžu trápiť problémy s ďasnami - krvácanie, časté zápaly alebo začervenanie ďasien. Ku všetkým týmto problémom často dochádza preto, že je nedostatočne odstránený zubný povlak z medzizubných priestorov. Pomocníkom pre čistenie veľmi úzkych medzizubných priestorov a tiež pre masáž ďasien sú ústne sprchy. Tie čistí medzizubné priestory pomocou silnejšieho prúdu vody. Pre masáž ďasien sa potom používa nižší tlak. Masáž ďasien prispieva k ich spevneniu a pomáha znižovať opuch ďasien.

Vyberajte u špecialistov

 
Ak si nie ste s výberom istí, tak je najlepšie spoľahnúť sa na špecializovaný eshop, kde vám poradia najlepšie riešenie aj s ohľadom na to, koľko peňazí chcete do darčeka investovať. Tak vyberajte včas, nech stihnete darčeky ešte nakúpiť na internete a ušetriť.


Zdroj: Nazuby.eu, Foto: Ivan Sedlák

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
4. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style

Sponzorované odkazy