Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Urobte radosť darčekom pre zdravšie zuby



Autor: Nazuby.eu
05.12.2018 (09:00)

Čas smerom k Vianociam neuveriteľne letí. Niekto už má darčeky dávno nakúpené, niekto nakupovanie darčekov neznáša, a tak sa to snažia čo najdlhšie odďaľovať. Radosť môžete urobiť aj darčekom pre zdravšie zuby. Neviete čo vybrať? Tak čítajte ďalej.

Nikto nechce kupovať hlúposti, alebo nevhodným darčekom niekoho uraziť. A aj keď je trh plný zaujímavých vecí, tak vybrať medzi nimi je snáď čím ďalej ťažšie. Ak chcete byť originálny, tak urobte radosť pomocníkom pre zdravšie a krajšie zuby.

Originálny pomocník - elektrická kefka



1 elektricka kefka



Takmer všetky vekové kategórie môžete potešiť elektrickou kefkou. Ta totiž pri čistení zubov urobí väčšinu práce za vás a dokonca výsledky sú lepšie, než keby ste si čistili zuby manuálnou kefkou. Rozhodovať sa môžete podľa funkcií, niekomu stačí len základné čistenie a niekto radšej vyhľadáva na funkcie bohatšie modely. Najobľúbenejšími kefkami so základnými funkciami sú Philips Sonicare EasyClean a Oral-B PRO. Ak by ste hľadali niečo naopak s najväčším množstvom funkcií, potom je nájdete u kefiek Oral-B Genius a Philips Sonicare DiamondClean Smart. Problém nie je ani kúpiť balenie pre páry, kde v balení nájdete dve kefky za výhodnejšiu cenu, než keď budete kupovať dve kefky zvlášť.

2 elektrickakefka pre deti



Potešiť elektrickou kefkou môžete i deti. Až do 12 rokov by mali deti používať elektrické kefky určené špeciálne pre deti . Tie majú jemnejšie čistiace režimy a tiež sú farebne spracované tak, aby deti zaujali. U kefky Philips Sonicare For Kids dokonca môžete vybrať model, ktorý možno prepojiť s aplikáciou v smartfóne a ešte viac tak deti u čistenia zubov zabaviť.





Čo pre staršie ročníky?


3 ustna sprcha



Už vašich rodičov môžu trápiť problémy s ďasnami - krvácanie, časté zápaly alebo začervenanie ďasien. Ku všetkým týmto problémom často dochádza preto, že je nedostatočne odstránený zubný povlak z medzizubných priestorov. Pomocníkom pre čistenie veľmi úzkych medzizubných priestorov a tiež pre masáž ďasien sú ústne sprchy. Tie čistí medzizubné priestory pomocou silnejšieho prúdu vody. Pre masáž ďasien sa potom používa nižší tlak. Masáž ďasien prispieva k ich spevneniu a pomáha znižovať opuch ďasien.

Vyberajte u špecialistov

 
Ak si nie ste s výberom istí, tak je najlepšie spoľahnúť sa na špecializovaný eshop, kde vám poradia najlepšie riešenie aj s ohľadom na to, koľko peňazí chcete do darčeka investovať. Tak vyberajte včas, nech stihnete darčeky ešte nakúpiť na internete a ušetriť.


Zdroj: Nazuby.eu, Foto: Ivan Sedlák

1. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
2. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
3. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
4. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa

Sponzorované odkazy