Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočné trhy Bratislava 2018



Autor: redakcia
25.10.2018 (15:00)

Vianočné trhy patria na Slovensku k tradičným a vyhľadávaným podujatiam. Rozsvietené námestia, stánky plné dobrôt, remeselných výrobkov, priateľské stretnutia, či bohatý kultúrny program, toto všetko nám počas zimných večerov spríjemňuje predvianočný čas.

Bratislavské trhy trvajú do Vianoc


Vianočné trhy v hlavnom meste, organizované mestom Bratislava sa tento rok začínajú v piatok 23. novembra rozsvietením vianočného stromčeka o 17:00 hod. na Hlavnom námestí. Trvať budú do 22. decembra.

Kde ich nájdete?


Najväčšia časť trhov bude prebiehať na Hlavnom námestí, ďalšie stánky nájdete na Františkánskom a Hviezdoslavovom námestí. Trhy budú otvorené denne od 10:00 do 22:00 hodiny.

1


lišta Odporúčame

Čo by ste mali na bratislavských vianočných trhoch ochutnať?


Výber miestnych gastrošpecialít je skutočne široký, od slaných až po sladké. Pochutiť si môžete na cigánskej pečienke, klobásach, husacine či zemiakovej placke. Výnimkou nie je ani chleba s masťou a cibuľou. Veľmi obľúbenými sú kapustné a husacie lokše, rovnako ako sladké lokše s makom, orechmi či čokoládou. Medzi nápojmi sú zase vyhľadávané vianočné punče, varené víno, grog či medovina.

Tradičné remeslá a home-made výrobky


Okrem gastronómie si môžete z trhov odniesť aj pekný suvenír, nakúpiť oplátky, medovníky, med alebo vianočnú medovinu, ale aj rôzne výrobky z dreva, skla, kože, prútia, šúpolia a včelieho vosku.

2

Kultúrny program a zábava


Vianočnú atmosféru výborne dopĺňa bohatý kultúrny program, ktorý návštevníkom každoročne spríjemňuje chvíle strávené na trhoch.


Foto: redakcia

1. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
FitStream PRO mixér
4. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman

Sponzorované odkazy