Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

"Home made" vianočné pozdravy. Toto zvládnete s deťmi a výsledok vás prekvapí!



Autor: redakcia Vianoce.sk
11.12.2017 (09:00)

Aj v dnešnej elektronickej dobe určite potešíte svojich blízkych vianočnou pohľadnicou. Nie virtuálnou, ale papierovou. Pozrite si perfektné tipy ako nato!






Nechali sme sa inšpirovať internetom a vyrobili sme s deťmi tieto krásne vianočné pohľadnice. Použili sme na nich len to, čo sme našli doma: fixky, farbičky, korálky, vlnu, samolepky. Ako podklad sme použili tvrdý papier, nie čisto biely, ale s jemnučko maslovým nádychom.

17 12 home made cards 1

POHĽADNICA 1 a 3

Čiernou fixkou narysujeme obrys stromčeka. Potom narysujeme spleť rôznych čiar. Na stromčeku nám vzniknú malé plôšky, ktoré vyfarbíme rôznymi odtieňmi zelenej, kmeň hnedou. HOTOVO.

POHĽADNICA 2

Ihlou si naznačíme dierky, ktoré budú umiestnené do trojuholníka. Odporúčame použiť pravítko, aby dierky boli rovnako vzdialené od okrajov a medzery medzi nimi boli rovnomerné. Potom si do ihly navlečieme zelenú vlnu a náhodne dierky pozošívame. Zlatou fixkou môžeme dokresliť hviezdičky alebo iné ozdoby. HOTOVO.

POHĽADNICA 4

Postup rovnaký ako pri POHĽADNICI  2, ale vlnou budeme  vytvárať rovnobežné čiarky. Postupne navliekame korálky, ktoré symbolizujú vianočné gule. HOTOVO.

====================================================

17 12 home made cards 2

POHĽADNICA 1  a 3

Čiernou fixou narysujeme "kostru" vločky. Potom do prostriedku nalepíme trblietku a dokreslíme detaily. HOTOVO.

 

POHĽADNICA 2

Narysujte rovné čiary, ktoré majú rôznu dĺžku.  Nakreslite na nich mašličky. Na záver prilepte väčšie okrúhle trblietky, ktoré symbolizujú vianočné gule.

Tieto krásne vianočné pozdravy sme vytvorili na základe inšpirácií z pinterest.com