Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

20.12. - Život bez strachu - Lk 1, 26 - 38

20.12. - Život bez strachu  - Lk 1, 26 - 38
„Neboj sa, lebo si našla milosť u Boha...“ Áno, TY! Hovorí to aj Tebe! Neboj sa! Koľkokrát nami valcujú pocity strachu, nedôvery. Predstav si, aké by to bolo, keby sa namiesto strachu našou odpoveďou stala viera. Úprimná, čistá, oslobodzujúca. V maličkostiach, aj v dôležitých životných rozhodnutiach.

Máš pocit, že sa strácaš v záplave každodenných povinností? Zdôver sa Mu! Ťaží ťa bremeno hriechu? Odovzdaj to Jemu! Už dlho sa na Neho obraciaš a myslíš si, že nepočúva? Neboj sa! Jeho milosť je väčšia, ako si zaslúžime a akú si predstavujeme. Dôveruj, lebo „Bohu nič nie je nemožné!“ Vykroč aj ty dnes s Ním, nechaj Ho viesť svoje kroky Jeho cestou. Mária nám môže byť príkladom dôvery, keď Boh k nej posiela anjela a nepýta sa, neprotestuje, len v tichosti a dôvere odpovedá: „Nech sa stane podľa Tvojho slova.“

Plug and pray:
Pane, aj napriek mojim slabostiam a strachu mi každý deň ukazuješ aká silná je Tvoja láska a akou veľkou milosťou ma zahŕňaš. Odpusť mi, Pane, moje pochybnosti o Tvojej dobrote.

V akcii:
Dnes sa budem snažiť viac Bohu dôverovať a odovzdám mu v modlitbe jednu svoju obavu, na ktorej odstránení budem spolu s Ním pracovať.

Bonus:
Dôveruj Pánovi už dnes!




Zdroj: Projekt Vianoce