Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

10.12. - On ma miluje totálne! A ja? - Mt 18,12 - 14

10.12. - On ma miluje totálne! A ja? - Mt 18,12 - 14
Evanjelium podľa Matúša (Mt 18,12 - 14) rozpráva o pastierovi, ktorý zanechá všetko, vrátane iných oviec, len preto, aby našiel jednu zatúlanú. Pastier – Ježiš si vytvára osobný vzťah so mnou, s Tebou. MILUJE MA TOTÁLNE!

Ako zaľúbenci, ktorí nevedia vydržať jeden bez druhého. Aj On ma miluje tak, že je ochotný hľadať ma, keď sa zatúlam. Mňa a iba mňa. Nemyslí na nič iné. To je láska. Akou láskou milujem ja Jeho? Som ochotný všetko zanechať a ísť ho hľadať?

Plug and pray:
Pane, Ty ma miluješ osobne, bezhranične a bol si ochotný dať za mňa i svoj život. Daj mi silu, aby som dokázal odhodiť reťaze, ktoré ma zväzujú a ísť za Tebou. Urob zo mňa pútnika, ktorý putuje správnym smerom – do neba, kde na mňa už čakáš.

V akcii:
Čo mi bráni v tom, aby som našiel Ježiša? Je to počítač, mobil, peniaze, závislosť, strach,..? Dnes sa rozhodnem túto zábranu opustiť. Rozhodnem sa, že jediným vládcom nado mnou je Ježiš – nikto a nič viac. Takto odpútaný od myslenia tohto sveta ho môžem nasledovať.

Bonus:
Čo je to láska? Skutočný príbeh vo videu ukazuje otca, ktorý išiel kvôli svojmu synovi na triatlon, na Ironmana. Bez odstupu je potrebné zaplávať 3,9 km, prejsť na bicykli 180 km a zabehnúť 42 km. Otec to z lásky k synovi absolvoval spolu s ním. Pozrite sa, ako..




Zdroj: Projekt Vianoce