Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

4.12. - Sedí a čaká - Mt 15, 29 - 37

4.12. - Sedí a čaká - Mt 15, 29 - 37
Ježiš vystúpil na vrch a tam si sadol. Sadol si a čakal. Prichádzali k nemu zástupy chorých, nemých, trpiacich ľudí s nádejou, že ich uzdraví. Keď si aj ty hladný, smädný, ochromený, utrápený, až sa ti krúti z toho hlava a máš pocit, že každú chvíľu skončíš na zemi, Boh ti ponúka jeden liek.

Nechce, aby si omdlel po ceste. Je mu to ľúto, keď sa trápiš. Chce ťa nechať ísť po tvojej ceste plného síl, života, radosti, s úsmevom na tvári. Budeš žasnúť, tak ako všetci ľudia v dnešnom evanjeliu.
Poznáš ten pokrm, vďaka ktorému ostaneš pevne kráčať po ceste a tvoje srdce bude fit!?
Vieš ako sa k nemu dostaneš?

Je to jednoduché – tak ako aj tie zástupy pri Galilejskom mori – tak aj ty zober seba samého so všetkým, čo máš boľavé aj šťastné a navštív Ježiša v kostole. Stačí iba ísť na sv. omšu a prijať Ho v podobe každodenného chleba. On tam sedí na vrchu, v bohostánku, a čaká ťa, kým k nemu v slobode a s dôverou prídeš. A takto je tam každý deň! Čaká ťa tam úplne každučký deň 24/7, v tichu, pokoji... ten najväčší zázrak na svete je tam len pre teba.

Plug and Pray:
Ježišu, ďakujem ti za to, že máš nado mnou ľútosť, že ma nenecháš padnúť, ale že mi túžiš dať silu denne v Eucharistii. Odpusť mi, že si často neuvedomujem, že ma tam trpezlivo čakáš a pozývaš ma k tvojej hostine a ja som príliš lenivý a zaneprázdnený svojimi „dôležitými vecami“ na to, aby som toto pozvanie prijal a s Tebou niesol všetky moje skutočne dôležité veci.

V akcii:

Možno ťa to bude veľa stáť, ale ak máš možnosť, skús dnes navštíviť Ježiša v kostole, najlepšie na sv. omši. Ak Ho prijmeš, tak môžeš mať Vianoce každý deň! Ueej

Bonus

Ježiško k nám príde, už je (skoro) tu. Ešte 2O dní!




Zdroj: Projekt Vianoce