Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

2.12. - Čo dokáže viera - Mt 8, 5 - 11

2.12. - Čo dokáže viera - Mt 8, 5 - 11
„Veru hovorím vám: Takú vieru som nenašiel u nikoho v Izraeli.“ (Mt 8, 10) Môže túto vetu Ježiš povedať aj o mojej viere?

Keď som v škole a neurobím skúšku, písomku, tak si myslím: „Ja to nikdy nedokážem!“ Dostanem nejaký úžasný nápad čo by pomohlo druhým ľuďom, ale ja si poviem: „Nie som si istý, nie je to také ľahké.“ Napadne ma ako potešiť človeka, ktorý vyzerá smutný, ale pomyslím si: „To bude vyzerať trápne“. Všetko vzdávam. Mám slabú vieru. Každý niekedy padne a myslí si, že je vo svojej bolesti sám. Ale TY si silnejší než si myslíš. Tak to teraz nevzdávaj! Neexistuje nevypočutá modlitba. Tak nemaj strach a odovzdaj všetko Bohu a budeš svedkom veľkých zázrakov!

Plug and pray:
Pane Ježišu, prosím Ťa o prehĺbenie mojej viery. Pomôž mi Ti dôverovať v každom čase a najmä v časoch skúšok, choroby, neúspechoch, trápeniach. Ďakujem Ti, že Ty vo mňa veríš a že ma nekonečne miluješ.

V akcii:
Boh v teba verí. Skús aj ty dnes veriť sám sebe, že všetko čo robíš s láskou má svoj zmysel. Veriť, že tvoje skutky dnes pomôžu tvojim blížnym. Daj dnes kamarátovi, rodičom, učiteľke, súrodencom, človeku ktorého máš rád najavo, že niekto v neho verí a že ho má rád. Prekvap ho!

Bonus:
Pozri sa na príbeh manželov ako im viera zachránila manželstvo..




Zdroj: Projekt Vianoce