Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

25.11. - On nie je z tohto sveta! - Jn 18, 33b-37

25.11. - On nie je z tohto sveta! - Jn 18, 33b-37
Nieže by sa tu nezmestil, alebo by sme ho tu nechceli (aj keď niekedy to tak vyzerá), ale On má lepší svet. Má NEBO! Miesto, kde sa všetci majú radi. Miesto, kde sú všetci obklopení obrovskou a večnetrvajúcou LÁSKOU. A preto prišiel aj k nám, na zem, aby nám to pripomenul - že na nás čaká v nebi. Že nám tam pripravil špeciálne miesto – hneď blízko Neho.
A my sme jeho pozvanie absolútne nepochopili. Namiesto toho sme ho chytili, zviazali a doniesli pred piláta. Nech ho umlčí...

Plug and pray:

Pane, Ty si prišiel k nám na Zem, aby si nás pozval do Tvojho Božieho kráľovstva. Neposlal si sluhu alebo anjela, ale prišiel si k nám úplne OSOBNE... Odpusť nám, že často pohŕdame Tvojim pozvaním. Že Ťa ignorujeme a že uprednostňujeme iné veci. Pomôž nám cez tento advent dobre sa pripraviť na Tvoj príchod. Aby Vianoce neboli len o poriadku, o pečení a darčekoch... Ale aby boli predovšetkým o naozajstnom stretnutí sa s Tebou.

V akcii:
Keďže je nedeľa, deň Pána, a dnes taká špeciálna – nedeľa Krista Kráľa – nakreslím si na ruku malú korunku ako symbol kráľovstva. Cez deň mi to bude pripomínať, že som kráľovskou dcérou, kráľovským synom a že On ma neskutočne miluje!

Bonus:
Aby si nezabudol na to, že Boh sa na teba teší a že ťa má rád, pozri si aj toto video:




Zdroj: Laura, združenie mladých a Domka, združenie saleziánskej mládeže