Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

30.11. - Buď môj „follower“ - Mt 4,18-22

30.11. - Buď môj „follower“ - Mt 4,18-22
Je pre mňa ťažké písať o tomto evanjeliu a nezamerať sa na seba a pozrieť sa na to, čo je aktuálne najmä pre mňa. Môže sa stať, že vás osobne osloví niečo iné, cíťte sa slobodní ani nečítať nasledujúce riadky :).
Mňa veľmi oslovila Ježišova radikálna výzva - Oni hneď zanechali siete a išli za ním. Aká to musela byť sila, keď niekto cudzí vás osloví a vy sa zdvihnete a idete s ním. Je dnes aj vo mne táto sila? Často počúvam z každej strany- Ježiš je môj Pán, pôjdem za ním, chcem ísť za ním, ... Chcem sa vás opýtať, naozaj mám tu odvahu ísť za ním? Zanechať všetko a ísť? Dokážeš to? Máš na to dnešok, zajtrajšok a celý život, ale prosím neotáľaj s tým, aby si prežil čo najdlhší čas pri našom Majstrovi.

Plug and pray:
Pane, daj nám dnes silu zanechať siete a ísť. Prosíme Ťa o milosti, aby sme Ťa nasledovali aj v ťažkostiach a starostiach nasledujúcich dní a chceme Ti ďakovať, že už teraz vyslyšíš naše túžby po blízkosti s Tebou.

V akcii:
Budem sa snažiť kráčať s Pánom a Jemu odovzdať všetko čo budem v dnešnom dni robiť, aby som zanechal staré a začal s ním niečo nové.

Bonus:
Dnes to bude jedna veľmi krásna a známa pesnička, prosím nechajte sa naladiť, aby ste ho nasledovali:



Zdroj: Laura, združenie mladých a Domka, združenie saleziánskej mládeže