Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Grilované rybie filé

Suroviny: 
4 kusy rybieho filé (hrubé asi 2 cm), kolieska citróna na zdobenie.

Na prípravu marinády: 70 ml rastlinného oleja, 70 ml octu, 3 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica sezamového oleja, 1 veľký roztlačený strúčik cesnaku.

Postup:
Rezy filé opláchnite a osušte. Zmiešajte dokopy všetky zložky na prípravu marinády. Vo vhodnej nádobe v chladničke nechajte rybu marinovať 2-4 hodiny. Pritom ju občas obráťte. Rybu potom grilujte asi 6 minút po každej strane. Ak nemáte k dispozícii gril, môžete rybu upiecť na naolejovanom pekáči. Trvá to približne rovnaký čas ako grilovanie, pričom ryba musí byť upečená domäkka.
Rybu podávajte s kolieskami citróna.


Sponzorované odkazy