Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Najväčší showman – keď sa sny stanú skutočnosťou!



22.12.2017 (13:00)

Najväčší showman je originálny muzikál inšpirovaný životom P. T. Barnuma, muža, pre ktorého každá prekážka a nezdar boli len ďalším odrazovým mostíkom na ceste ku hviezdam. A práve vďaka jeho vizionárstvu a energii vznikol šoubiznis. (PR správa)

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionár, ktorého úprimné nadšenie je nákazlivé a to aj v časoch, kedy jeho nezlomný optimizmus a energia sú jediným bohatstvom, ktoré má práve k dispozícii. Barnum začína svoju životnú cestu vedúcu až k hviezdnemu úspechu s prázdnou peňaženkou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadov. Vďaka nim vytvorí a postupne zostaví fascinujúcu show zaplnenú úžasnými žonglérmi, tanečníkmi, akrobatmi, fúzatými speváčkami, najsilnejšími, najmenšími aj najvyššími mužmi. Z jeho predstavenia sa napriek mnohým predsudkom stáva celosvetová senzácia. A Barnum dokáže úspech svojej show náležite podporiť pomocou dovtedy nevídanej reklamnej kampane, ktorá mu vyslúži označenie "princ humbuku" a jeho meno sa stáva synonymom pre poriadne nafúknutú propagáciu.

V muzikáli Najväčší showman sa po boku Hugha Jackmana predstaví Michelle Williams a veľkú rolu v muzikáli od čias Muzikálov zo strednej dostal aj Zac Efron. Rolu jeho partnerky získala populárna americká speváčka, tanečnica, herečka a modelka Zendaya. Na muzikálových piesňach sa podieľali autori Oscarom ocenenej pôvodnej hudby k filmu LA LA LAND.

Filmovú novinku Najväčší showman uvidíte v kinách už 28. decembra!

 
Zdroj: CinemArt, Foto: CinemArt

1. TIP na darček
FitStream PRO mixér
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
4. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold

Sponzorované odkazy