Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

V Malackách už po šestnástykrát otvorili tradičnú Vianočnú výstavu



07.12.2017 (11:30)

Výstavu si môžu ľudia pozrieť v Galérii Mestského centra kultúry Malacky na Záhoráckej ulici




V Malackách otvorili už po šestnásty raz tradičnú Vianočnú výstavu, ktorú každoročne organizuje združenie výtvarníkov z Malaciek a okolia Art Club 2002. Ako ďalej agentúru SITA informovala Ingrid Sochorová z Útvaru komunikácie a vonkajších vzťahov mestského úradu Malacky, výstavu si môžu ľudia pozrieť v Galérii Mestského centra kultúry Malacky na Záhoráckej ulici od utorka do piatka od 9:00 do 17:00 a v sobotu od 9:00 do 12:00.

Vianočná výstava ponúkne diela členov Art Clubu 2002 a návštevníci si tak budú môcť pozrieť výtvory Libuše Čtverákovej, Rozálie Habovej, Evy Režnej, Martina Hajdina a Pavla Žáka.

Okrem Vianočnej výstavy sa v meste začali už aj Adventné Malacky 2017, ktoré budú od soboty 16. decembra pokračovať Vianočnými trhmi na Mierovom námestí. Okrem stánkov s občerstvením ponúknu trhy do 23. decembra aj sprievodný kultúrny program. Návštevníci si tak budú môcť pozrieť a vypočuť vystúpenia napríklad folklórneho súboru Macejko, kapely Kmeťoband, dychovej hudby Malačané, kapely Polemic, speváka Roba Opatovského a ďalších. Adventné Malacky budú v meste trvať až do 6. januára 2018.
 

Zdroj: SITA, Foto: redakcia

Sponzorované odkazy