Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Fitness diár® 2018 vás povedie za krásnou postavou a zdravším telom!



Autor: Jana Kalmanova
05.12.2017 (14:00)

Už tretí rok v poradí vydáva Fitshaker.sk jedinečný Fitness diár®. Taký, ktorý doteraz dopomohol viacerým ženám schudnúť, zdravšie žiť a splniť si sny. A nie hocijaké. Dnes sa viaceré hrdo a s radosťou pozrú na seba do zrkadla a sú oveľa šťastnejšie.


V dnešnej modernej dobe chce každá žena niečo dosiahnuť, chce byť obdivovaná, uznávaná, trendy, ale najmä túži byť spokojná sama so sebou. Tento originálny diár vám pomôže dostať sa do formy a byť fit po celý rok 2018. Ukáže vám smer, ktorým sa môžete uberať potom už celý život. Povedie vás za krásnou postavou a telom plným zdravia a energie. Pomôže vám prekonať samých seba a naučí vás vážiť si vaše zdravie i telo. Treba spraviť len prvý krok. Prvý krok k lepšiemu životnému štýlu. Nezľaknite sa, keď to nepôjde hneď. A pamätajte, aj malý progres každý deň vám prinesie veľký výsledok! Fitness diár® 2018 vám bude nápomocný na vašej ceste za zdravším JA.

17 12 fittness diar pasik
 
Do Fitness diára® si môžete zapisovať každý deň v roku nielen bežné povinnosti, ale aj pokroky na ceste za zdravím, krásou a sebaláskou. Tento rok kolektív Fitshaker prináša diár vo vylepšenej verzii s milou farebnou grafikou. Zorientujete sa v ňom veľmi rýchlo a dve šnúrky môžete využiť na poznačenie si svojich obľúbených stránok.

V diári ani tentokrát nechýbajú zdravé recepty, tipy a rady a od fitness trénerov i foodblogerov, pozitívne afirmácie či inšpiratívne a povzbudzujúce citáty od známych ľudí.
Diár sme doplnili o jednoduché cviky na doma a mesačné výzvy, ktoré preveria vašu pevnú vôľu. Jedinečné omaľovánky vám spríjemnia deň, či dlhšie čakanie napr. v čakárni u lekára. Preto majte diár a farbičky vždy so sebou.

Novinkou je dovolenkový ťahák na leto, ktorý bude skvelým pomocníkom pri balení a vďaka nemu na nič dôležité nezabudnete a dovolenku si naplno užijete.

Fitness diár®na rok 2018 má aj niekoľko ďalších výhod a vychytávok. Veselé farebné nálepky budú vždy poruke pri zapisovaní vašich dôležitých termínov či poznámok, aby ste na ne nezabudli, zvýraznite si ich nálepkou. Pre tie, ktoré majú v kabelke alebo kdekoľvek na pracovnom stole pohodené papieriky s dôležitými informáciami, sme v zadnej časti diára pridali praktické vrecko na vizitky či iné papieriky.

Ak hľadáte originálny darček pre svoju polovičku, mamu, sestru, sesternicu, tetu, či kamošku, tak vedzte, že toto je tip, ktorý vyčarí každej žene úsmev na tvári.

Fitness diár®2018 je od 3. októbra v slovenskej aj českej verzii na pultoch všetkých kníhkupectiev aj na: www.fitshaker.sk .

17 12 fittness diar nahlad 2




(PR servis)

Zdroj: Fitshaker.sk, Foto: Fitshaker.sk

1. TIP na darček
Paradoxe
2. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa

Sponzorované odkazy