Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Zážitkové darčeky plné emócií



27.11.2017 (19:00)

Premýšľate nad originálnym darčekom pre muža či ženu, ktorý poteší a nezapadne prachom? Myslíte si, že je to nemožné? Vôbec nie. Máme pre vás tipy na zážitkové darčeky pre všetky vekové kategórie.





Na ceste aj v teréne

Jazdy na superšportoch a offroadech sú zaručene tými najlepšími darčekmi pre mužov, ale pozor, ani dámy nepohrdnú jazdou na poriadnom fáre. Veď kto by si nechcel šliapnuť na plyn vo Ferrari, vyskúšať elegantnú Teslu, či zdolať okruh na pretekárskom Porsche na Slovakia Ringu?

Myslíte, že rýchlosť nie je pre obdarovaného to pravé orechové? Nechajte ho otestovať jeho šoférske zručnosti na offroad dráhe. Prekonanie väčšiny prekážok na trati rozbúcha srdce adrenalínom aj skúsenému šoférovi.

17 11 adrop 01

Až k oblakom

Milovníkovi výšok darujte let lietadlom, alebo vrtuľníkom a nechajte ho priblížiť sa leteckému umeniu. Skúsený pilot ho naučí základné ovládanie stroja, aby si mohol vo vzduchu vyskúšať aj pilotovanie.

17 11 adrop 02

Útok na chuťové bunky

Gurmáni určite ocenia pod stromčekom zážitkový darček plný chutí. Degustácia piva s prehliadkou pivovaru, či ochutnávka vín s príbehom? Naše degustácie budete môcť absolvovať aj vo dvojici. Záleží len na vás, či dáte prednosť romantike pre dvoch, alebo na degustáciu vyrazíte v sprievode kamarátov.

17 11 adrop 03

Nešliapnete vedľa

Univerzálny certifikát je zárukou, že obdarovaný dostane možnosť splniť si svoj sen. Sám si vyberie zážitok, ktorý by si najviac prial zažiť. Kupujete darček na poslednú chvíľu a bojíte sa, že vám ho kuriér nestihne doručiť? U nás sa to nestane. Poukaz vám doručíme na e-mail aj 24. decembra aby ste ho stihli vytlačiť a darovať pohodlne a včas.


Zdroj: adrop.sk, Foto: adrop.sk

Sponzorované odkazy