Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Adventné zamyslenie 24.12. - Sme pripravení na návštevu?



24.12.2016 (12:00)

Evanjelium: Lk 1, 67 - 79

Zamyslenie: Vianoce sú obdobím, keď sa tešíme na stretnutie s tými, ktorých máme radi, na ktorých nám záleží. Upratujeme, varíme, pripravujeme sa na návštevu, nakupujeme darčeky pre tých, ktorých máme radi. Snažíme sa pre nich vybrať to najkrajšie a najlepšie, čo v obchode môžeme nájsť, a dúfame, že oni robia to isté pre nás. Tešíme sa na to všetko, čo môžeme dostať a na krásne chvíle prežité s tými, ktorých máme radi...Veď predsa sviatky prežijeme s rodičmi, súrodencami, deťmi, známymi a priateľmi....a? Počkať! Nevynechali sme niekoho dôležitého a významného? Niekoho kto má pre nás významnejšie a krajšie dary, aké si vôbec vieme predstaviť? Áno, mám na mysli práve Jeho. Ježiša, ktorý nám prinesie lásku, pokoj a svetlo do nášho života, bez ktorého by sme iba tápali v tme.

Plug and Pray: Vďaka Ježiš, za dar pokoja a nádeje, ktorý nám svojím narodením dávaš a tiež za Tvoju bezhraničnú lásku a obetu, ktorú nám prejavuješ. Daj, aby sme sa od Teba dokázali učiť mnohému, čo k životu potrebujeme, najmä však tomu najdôležitejšiemu a to byť milosrdný jeden k druhému tak ako ty k nám.

V akcii: Zamysli sa a spomeň si na situácie, keď si bol vďačný, že je tu pre teba Ježiš, ktorý je tvojím svetlom v tmách.

Bonus: Vieme, Pane, že dávaš nám viac, než si môžeme priať!


Dada
Projekt Vianoce
Zdroj: Projekt Vianoce, Foto: Projekt Vianoce

1. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
2. TIP na darček
ARMODD Roundz 4 rose gold
3. TIP na darček
Kolobežka MASTER Stunt Free style
4. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky

Sponzorované odkazy