Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Adventné zamyslenie 24.12. - Sme pripravení na návštevu?



24.12.2016 (12:00)

Evanjelium: Lk 1, 67 - 79

Zamyslenie: Vianoce sú obdobím, keď sa tešíme na stretnutie s tými, ktorých máme radi, na ktorých nám záleží. Upratujeme, varíme, pripravujeme sa na návštevu, nakupujeme darčeky pre tých, ktorých máme radi. Snažíme sa pre nich vybrať to najkrajšie a najlepšie, čo v obchode môžeme nájsť, a dúfame, že oni robia to isté pre nás. Tešíme sa na to všetko, čo môžeme dostať a na krásne chvíle prežité s tými, ktorých máme radi...Veď predsa sviatky prežijeme s rodičmi, súrodencami, deťmi, známymi a priateľmi....a? Počkať! Nevynechali sme niekoho dôležitého a významného? Niekoho kto má pre nás významnejšie a krajšie dary, aké si vôbec vieme predstaviť? Áno, mám na mysli práve Jeho. Ježiša, ktorý nám prinesie lásku, pokoj a svetlo do nášho života, bez ktorého by sme iba tápali v tme.

Plug and Pray: Vďaka Ježiš, za dar pokoja a nádeje, ktorý nám svojím narodením dávaš a tiež za Tvoju bezhraničnú lásku a obetu, ktorú nám prejavuješ. Daj, aby sme sa od Teba dokázali učiť mnohému, čo k životu potrebujeme, najmä však tomu najdôležitejšiemu a to byť milosrdný jeden k druhému tak ako ty k nám.

V akcii: Zamysli sa a spomeň si na situácie, keď si bol vďačný, že je tu pre teba Ježiš, ktorý je tvojím svetlom v tmách.

Bonus: Vieme, Pane, že dávaš nám viac, než si môžeme priať!


Dada
Projekt Vianoce
Zdroj: Projekt Vianoce, Foto: Projekt Vianoce

1. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
4. TIP na darček
FitStream PRO mixér

Sponzorované odkazy