Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Keď sa o tom dopočuli, prišli sa radovať s ňou



23.12.2016 (12:00)

Evanjelium: Lk 1, 57-66. 80

Zamyslenie: Tik-tak, tik-tak. Čas beží! A že ty ešte nemáš nakúpené darčeky? Tak tento rok všetko opäť na poslednú chvíľu? Prichádzajú vraj najpokojnejšie a najradostnejšie sviatky roka, ktoré ale v zozname najväčších stresových atribútov dobíjajú vrchné priečky. Kvôli čomu toľko zhonu?

Stoj! A začni sa radovať z vecí, ktoré sa nedopatrením stali pre teba samozrejmosťou a uvidíš aké zázraky sa okolo teba dejú. Veď aj Alžbeta, hoci o nej hovorili, že je neplodná, porodila svojho malého Janka a všetkým naokolo tak priniesla radosť. A to v takej miere, že keď sa o tom susedia a známi dopočuli, prišli sa tešiť s ňou. O chvíľu sa Niekto narodí... no si pripravený tešiť sa z toho?

Plug and Pray: Pane môj, už je to takmer tu. Čoskoro sa opäť narodíš. No narodí sa vo mne spolu s Tebou aj úprimná radosť z Tvojho diela? Chcem Ťa prosiť o rovnakú radosť akú prežíval Zachariáš s Alžbetou a susedmi, či príbuznými, ktorí ich prišli navštíviť. Prosím, dovoľ mi tešiť sa z Tvojho milosrdenstva. Amen

V akcii: Zastav sa a skús dnes okolo seba šíriť radosť a pokoj. Nezháňaj sa zbytočne za vecami, ktoré v tebe vyvolávajú nervozitu a stres. Upokoj sa a začni sa tešiť z toho, že sa narodí Spása.


Bonus: Ani ty sa nevieš dočkať, ako spravíš druhým radosť?



Lucka
Projekt Vianoce
Zdroj: Projekt Vianoce, Foto: Projekt Vianoce

1. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
2. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
3. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
4. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman

Sponzorované odkazy