Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Keď sa o tom dopočuli, prišli sa radovať s ňou



23.12.2016 (12:00)

Evanjelium: Lk 1, 57-66. 80

Zamyslenie: Tik-tak, tik-tak. Čas beží! A že ty ešte nemáš nakúpené darčeky? Tak tento rok všetko opäť na poslednú chvíľu? Prichádzajú vraj najpokojnejšie a najradostnejšie sviatky roka, ktoré ale v zozname najväčších stresových atribútov dobíjajú vrchné priečky. Kvôli čomu toľko zhonu?

Stoj! A začni sa radovať z vecí, ktoré sa nedopatrením stali pre teba samozrejmosťou a uvidíš aké zázraky sa okolo teba dejú. Veď aj Alžbeta, hoci o nej hovorili, že je neplodná, porodila svojho malého Janka a všetkým naokolo tak priniesla radosť. A to v takej miere, že keď sa o tom susedia a známi dopočuli, prišli sa tešiť s ňou. O chvíľu sa Niekto narodí... no si pripravený tešiť sa z toho?

Plug and Pray: Pane môj, už je to takmer tu. Čoskoro sa opäť narodíš. No narodí sa vo mne spolu s Tebou aj úprimná radosť z Tvojho diela? Chcem Ťa prosiť o rovnakú radosť akú prežíval Zachariáš s Alžbetou a susedmi, či príbuznými, ktorí ich prišli navštíviť. Prosím, dovoľ mi tešiť sa z Tvojho milosrdenstva. Amen

V akcii: Zastav sa a skús dnes okolo seba šíriť radosť a pokoj. Nezháňaj sa zbytočne za vecami, ktoré v tebe vyvolávajú nervozitu a stres. Upokoj sa a začni sa tešiť z toho, že sa narodí Spása.


Bonus: Ani ty sa nevieš dočkať, ako spravíš druhým radosť?



Lucka
Projekt Vianoce
Zdroj: Projekt Vianoce, Foto: Projekt Vianoce

1. TIP na darček
FitStream PRO mixér
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy