Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Nevšedné vianočné a silvestrovské škody



20.12.2016 (11:00)

Vianočné sviatky sú pre poisťovne pokojnejšie ako ostatné dni. Vianočné a silvestrovské škody sú však o niečo špecifickejšie ako škody hlásené počas roka. Ponúkame vám prehľad tých najnevšednejších.

Sviatočné poistné udalosti, ktoré nahlásili klienti poisťovni Allianz - SP:


Nedočkaví synovia

Očakávanie Ježiška pod vianočným stromčekom je najmä pre deti chvíľou, ktorú netrpezlivo očakávajú. Synovia našej klientky boli pri čakaní na darčeky takí nedočkaví, že po večeri sa všetci naraz rozbehli k stromčeku v obývačke a nešťastne rozbili sklenenú výplň na dverách.


Horiace adventné vence

Horiace sviečky na adventnom venci a na vianočnom stole sú počas vianočného obdobia najčastejšou príčinou požiarov. Aj minulý rok počas decembra klienti nahlásili viacero požiarov, keď nechali horieť sviečky aj po odchode z domu a otvorený oheň zachytil záclonu, ihličie či ozdoby na stole.


Psa vyľakala petarda

Kurióznu nehodu nám nahlásil klient, ktorého pes sa počas silvestrovskej noci tak zľakol búchajúcich petárd, že labou narazil na dvere a poškodil ich tak, že odštiepil 30-centimetrový pás z vchodových dverí.

Z ohňostroja sa vznietila dreváreň

O tom, že počas silvestrovskej noci treba zatvoriť všetky okná či dvere a dvierka sa presvedčil aj náš klient. Iskra z ohňostroja spadla cez otvorené okienko do drevárne, drevo sa vznietilo a zhorela celá dreváreň.

Pozor na silvestrovských zlodejov

Bláznivá silvestrovská noc je, žiaľ, vhodnou príležitosťou aj pre zlodejov. Tí využijú moment nepozornosti a neopatrnosti majiteľov domov a bytov, ktorí odídu sledovať ohňostroj. Neobvyklú krádež nám nahlásil majiteľ bytu. Počas silvestrovskej noci sa zlodeji vlámali do bytového domu, vylomili zámok na pivnici a vykradli hneď niekoľko pivníc naraz, medzi nimi aj pivnicu nášho klienta, ktorému ukradli celý demižón jablkovice.
Zdroj: Allianz - SP, Foto: redakcia

1. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
2. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos
3. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní
4. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!

Sponzorované odkazy