Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Na Medzinárodnom vianočnom bazári vyzbierali 80-tisíc



19.12.2016 (13:20)

Na 25. ročníku Medzinárodného vianočného bazára v Bratislave sa na charitatívne účely podarilo vyzbierať 80 389,32 eur. 

Na pôde ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí to počas vianočného stretnutia ministra Miroslava Lajčáka s predstaviteľmi diplomatického zboru oznámila koordinátorka Medzinárodného klubu žien v Bratislave Zuzana Merrifield. Informácia sa nachádza na stránke rezortu diplomacie.

Bazár sa konal v nedeľu 27. novembra a zúčastnilo sa na ňom 30 krajín, ktoré reprezentovali stánky jednotlivých veľvyslanectiev ponúkajúce národné špeciality či tradičné výrobky. Lajčák pri slávnostnom oznámení výťažku bazára ocenil Medzinárodný klub žien za jeho zanietenie a nadšenie, s akým bazár organizuje už 25 rokov. Vyzdvihol aj aktívnu účasť diplomatických zastúpení jednotlivých krajín pre Slovensko, vďaka ktorej si toto podujatie udržiava značnú popularitu a teší sa záujmu verejnosti.

Vianočný bazár sa v Bratislave koná od roku 1991. Na vstupnom, z predaja a z dobrovoľných príspevkov jednotlivých účastníckych veľvyslanectiev a organizácií sa odvtedy podarilo vyzbierať už viac ako milión eur. Vlani to bolo 75-tisíc eur a tento rok sa výsledná suma ešte zvýšila. Všetky získané prostriedky používa Medzinárodný klub žien na charitatívne účely.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman
2. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
3. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
4. TIP na darček
Náramok Miro Tigrie oko a kokos

Sponzorované odkazy