Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Na Medzinárodnom vianočnom bazári vyzbierali 80-tisíc



19.12.2016 (13:20)

Na 25. ročníku Medzinárodného vianočného bazára v Bratislave sa na charitatívne účely podarilo vyzbierať 80 389,32 eur. 

Na pôde ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí to počas vianočného stretnutia ministra Miroslava Lajčáka s predstaviteľmi diplomatického zboru oznámila koordinátorka Medzinárodného klubu žien v Bratislave Zuzana Merrifield. Informácia sa nachádza na stránke rezortu diplomacie.

Bazár sa konal v nedeľu 27. novembra a zúčastnilo sa na ňom 30 krajín, ktoré reprezentovali stánky jednotlivých veľvyslanectiev ponúkajúce národné špeciality či tradičné výrobky. Lajčák pri slávnostnom oznámení výťažku bazára ocenil Medzinárodný klub žien za jeho zanietenie a nadšenie, s akým bazár organizuje už 25 rokov. Vyzdvihol aj aktívnu účasť diplomatických zastúpení jednotlivých krajín pre Slovensko, vďaka ktorej si toto podujatie udržiava značnú popularitu a teší sa záujmu verejnosti.

Vianočný bazár sa v Bratislave koná od roku 1991. Na vstupnom, z predaja a z dobrovoľných príspevkov jednotlivých účastníckych veľvyslanectiev a organizácií sa odvtedy podarilo vyzbierať už viac ako milión eur. Vlani to bolo 75-tisíc eur a tento rok sa výsledná suma ešte zvýšila. Všetky získané prostriedky používa Medzinárodný klub žien na charitatívne účely.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Robot Heads Up - Šteňa
2. TIP na darček
99-dňový program pre mužov so Swedish Nutra Man 3x500 ml
3. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
4. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman

Sponzorované odkazy