Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočnú atmosféru v Sabinove dotvoria koncerty a trhy



19.12.2016 (13:15)

Vianočné koncerty a tradičné Vianočné trhy sa uskutočnia v utorok 20. a stredu 21. decembra pri fontáne na námestí od 8.30 do 18. hodiny. 

Prisľúbených majú 30 stánkov s rôznym tovarom, ktorý neodmysliteľne patrí k atmosfére vianočných trhov. V rámci sortimentu predaja nebudú chýbať prútené a drevené výrobky, kozmetika, dámsky a pánsky textil, ale aj koberce, či záclony. Taktiež občerstvenie ako langoše, trdelníky, gofry, alebo palacinky. Svoje výrobky v drevených stánkoch budú predávať aj: Arcidiecézna charita Sabinov, Základná umelecká škola a Komunitné centrum. Súčasťou podujatia bude medzi 16. a 17. hodinou vianočné koledovanie - kultúrny program, v ktorom vystúpia deti z miestnych škôl, telesá fungujúce pod MsKS, ako aj cirkevný gréckokatolícky zbor.

Aj v tomto roku bude mať podujatie charitatívny podtón a výťažok z predaja primátorského punču pomôže tým, ktorí to potrebujú. Charitatívny ráz bude mať aj spoločný vianočný koncert rímskokatolíckej a pravoslávnej cirkvi v Sabinove. Súčasťou vianočných koncertov bude tiež adventný koncert Základnej umeleckej školy, ktorý sa uskutoční v sobotu 17. decembra od 16. hodiny v evanjelickom kostole a v nedeľu 18. decembra od 17. hodiny usporiadajú Mladí umelci Sabinova a MsKS spoločný vianočný koncert v Kultúrnom centre Na korze.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Mikina s potlačou FURT DAČO!
2. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
3. TIP na darček
FitStream PRO mixér
4. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods

Sponzorované odkazy