Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

Vianočnú atmosféru v Sabinove dotvoria koncerty a trhy



19.12.2016 (13:15)

Vianočné koncerty a tradičné Vianočné trhy sa uskutočnia v utorok 20. a stredu 21. decembra pri fontáne na námestí od 8.30 do 18. hodiny. 

Prisľúbených majú 30 stánkov s rôznym tovarom, ktorý neodmysliteľne patrí k atmosfére vianočných trhov. V rámci sortimentu predaja nebudú chýbať prútené a drevené výrobky, kozmetika, dámsky a pánsky textil, ale aj koberce, či záclony. Taktiež občerstvenie ako langoše, trdelníky, gofry, alebo palacinky. Svoje výrobky v drevených stánkoch budú predávať aj: Arcidiecézna charita Sabinov, Základná umelecká škola a Komunitné centrum. Súčasťou podujatia bude medzi 16. a 17. hodinou vianočné koledovanie - kultúrny program, v ktorom vystúpia deti z miestnych škôl, telesá fungujúce pod MsKS, ako aj cirkevný gréckokatolícky zbor.

Aj v tomto roku bude mať podujatie charitatívny podtón a výťažok z predaja primátorského punču pomôže tým, ktorí to potrebujú. Charitatívny ráz bude mať aj spoločný vianočný koncert rímskokatolíckej a pravoslávnej cirkvi v Sabinove. Súčasťou vianočných koncertov bude tiež adventný koncert Základnej umeleckej školy, ktorý sa uskutoční v sobotu 17. decembra od 16. hodiny v evanjelickom kostole a v nedeľu 18. decembra od 17. hodiny usporiadajú Mladí umelci Sabinova a MsKS spoločný vianočný koncert v Kultúrnom centre Na korze.
 
Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
FitStream PRO mixér
2. TIP na darček
Najkrajšie Andersenove rozprávky
3. TIP na darček
Paradoxe
4. TIP na darček
Šampón a pena do kúpeľa Spiderman

Sponzorované odkazy