Čo by si chcel od Ježiška?

Tipy na darčeky

Inšpirujte sa !

Vianočná charita

Sponzorované odkazy

V Humennom majú na vianočných trhoch takmer 190 stánkov



15.12.2016 (10:30)

Počas trhov sú parkoviská v meste pre jarmočníkov zadarmo.






Vyše 150 predajných a takmer 30 remeselných stánkov ponúka široký sortiment rôznych výrobkov na 21. Humenských vianočných trhoch. Tradičná dvojdňová akcia začala vo štvrtok ráno a potrvá do piatku 16. decembra.

Ako agentúru SITA informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu humenskej radnice, predajné stánky sú umiestnené na pešej zóne Námestia slobody a prvej časti Gorkého ulice. V jej druhej časti sú umiestnené stánky s občerstvením. „K dispozícii budú aj ukážky rôznych remesiel,“ povedala Dochánová. Celkovo sa na vianočných trhoch nachádza 157 predajných a 29 remeselných stánkov. Slávnostné otvorenie trhov je naplánované vo štvrtok o 15. hodine. Spojené bude s vystúpením hudobnej skupiny Smola a hrušky. V piatok v rovnakom čase trhy obohatí svojim vystúpením folklórna spevácka skupina Kamienčanka.

Predajné a remeselné stánky budú počas oboch dní otvorené od 08:00 do 18:00, stánky s občerstvením až do 21:00. Počas konania Humenských vianočných trhov budú mestské parkoviská pre účastníka a návštevníkov jarmoku zadarmo. Humenčanom sú pritom počas celého decembra k dispozícii aj drevené stánky umiestnené pri Fontáne lásky. Určené sú na ambulantný predaj a ich predajný čas mimo vianočných trhov je od 10:00 do 21:00. Tieto stánky budú k dispozícii až do 1. januára.


Zdroj: SITA, Foto: redakcia

1. TIP na darček
Trojitý drevený nabíjací dok na iPhone, Apple Watch, AirPods
2. TIP na darček
Paradoxe
3. TIP na darček
FitStream PRO mixér
4. TIP na darček
Malá červená kniha o behaní

Sponzorované odkazy